KKL kutsuu viettämään viikkoa Palestiinan kansan puolustamiseksi

Kaikkien maiden proletaarit, liittykää yhteen!

KKL kutsuu viettämään viikkoa Palestiinan kansan puolustamiseksi

Palestiinan kansallisen vastarinnan rintaman 7.päivä lokakuuta aloittama poliittinen ja sotilaallinen hyökkäys on tapahtuma, joka merkitsee uutta vaihetta maan kansan käymässä pitkällisessä ja sankarillisessa taistelussa. Kaikkina Nakban jälkeisinä vuosikymmeninä palestiinalaiset ovat osoittaneet maailmalle historialliseksi tosiasiaksi sen, että edistyksellisä voimia, jotka luottavat omiin voimiinsa ja käyvät päättäväisesti aseelliseen vastarintaan, täydentäen sitä muilla vastarinnan muodoilla, ei voida kukistaa. Tällaista kansaa ei voi kukistaa edes päästä varpaisiin aseistautunut hirvittävillä tuhon sekä kuoleman koneilla aseistautunut vihollinen. Palestiinan kansan käymä taistelu vahvistaa täysin, että olemme astuneet uuteen vallankumousten ja sotien ajanjaksoon, jonka aikana elämä maapallolla mullistuu entistä enemmän.

Kaikki mitä tapahtui ennen ja jälkeen lokakuun 7.päivä osoittaa, että Palestiinan kansalla ei ole mitään muuta tietä kuin jatkaa aseellista taistelua kansallisen vapautuksen puolesta sionistista hyökkääjää ja imperialismia, pääasiassa jenkki-imperialismia vastaan, joka hallitsee sitä. Kommunistien ja vallankumouksellisten, edistyksellisten ja yleensä kansojen on kehitettävä sekä vahvistettava entisestään maailman anti-imperialistista liikettä Palestiinan tukemisen yhteydessä.

Tuomitsemme jenkki-imperialismin, saksalaisen imperialismin, ranskalaisen imperialismin sekä muiden imperialistien synkän roolin. Sillä ne suojaavat ja helpottavat sekä edistävät meneillään olevaa kansanmurhaa, samalla karkeasti tosiasioita vääristellen, julistaen tekopyhästi ”ihmisoikeuksien puolustamista”. Ne ovat todellisia sotarikollisia, ja ilman heidän poliittista, taloudellista ja sotilaallista tukeaan Israelin valtiosta tulee se, mikä sen tulisi olla, huono muisto kansan mielessä. Sionistit ovat niitä jotka joukkomurhaavat Palestiinan kansaa, mutta todelliset nukketeatterin johtajat ovat Washingtonissa, Berliinissä ja Pariisissa.

Tuomitsemme myös taantumuksellisten arabimaiden hallitukset. Ne ovat jälleen kerran osoittaneet, että heidän halvasta demagogiastaan huolimatta, kuten tekevät myös Venäjän ja Kiinan imperialistiset valtiot, ne ovat valmiita tekemään yhteistyötä sionistien kanssa. Ne ovat myös valmiita hukuttamaan Palestiinan kansan vereen, omien etujensa vuoksi. Tuomitsemme myös petturi Abbasin ja hänen hallintonsa, imperialistien ja sionistien lakeijat, joiden hallinto puhallettiin lopullisesti nurin 7.päivä lokakuuta.

Kommunisteina, marxilais-leniniläis-maolaisina, tiedämme erittäin hyvin, että Palestiinan kansanjoukot tarvitsevat valtion, joka vastaa heidän todellisia etujaan. Tuo valtio voidaan pystyttää vain kansansodalla, jota johtaa Palestiinan kommunistinen puolue. Tämä puolue ei synny intellektuellien rakenteissa, vaan sodan liekkien keskellä. Siksi tehtävänämme on tukea palestiinalaisia tovereitamme, jotka ovat aseellisen taistelun keskellä.

Kustumme kaikkia puolueita ja organisaatioita, kommunisteja ja vallankumouksellisia, maailman kansainvälistä proletariaattia sekä kansoja rakentamaan ja kehittämään maailman anti-imperialistista liikettä, tukeaksemme Palestiinan kansan taistelua. Me, Kansainvälinen Kommunistien Liitto, sitoudumme varauksetta olemaan mukana tässä työssä ja kutsumme kaikkia liittymään mukaan tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Kansainvälinen Kommunistien Liitto liitty asian tärkeyden ja kiireellisyyden vuoksi mukaan tukemaan Intian Kommunistisen Puolueen (maolaisen) julistamaa taisteluviikkoa palestiinalaisten tueksi 2.-8.päivä joulukuuta.

Eläköön Palestiinan kansan sankarillinen kansallinen vastarinta!

Alas imperialismi ja sionismi!

Kehittäkää ja vahvistakaa maailman anti-imperialistista liikettä!

Kansainvälinen Kommunistien Liitto

Marraskuu 2023

Previous post IKB Aufruf zur Woche der Verteidigung des Volkes von Palästina
Next post More translations of the ICL call for Palestine