Kaikki tuki sankarilliselle Palestiinan kansalliselle vastarinnalle

Hereby we publish the statement of the Anti-Imperialist League in Finnish:

Me, Anti-imperialistisen Liiton valmisteleva komissio, julistamme varauksitta totaalisen tukemme palestiinalaiskansan aseelliselle imperialisminvastaiselle taistelulle, jota käyvät joukot ja heidän isänmaalliset järjestönsä, samalla kun tuomitsemme Israelin sionistivaltion ja sitä tukevat imperialistit, kaikki kansanmurhaajia ja sotarikollisia, jotka tulisi saattaa vastuuseen rikoksistaan.

Otamme lujan kannan Palestiinan kansallisen rintaman lokakuun 7:n taktisen vastahyökkäyksen aktioiden puolesta oikeutetun sodan toimina sotilaallista maahantunkeutumista ja siirtomaamiehitystä vastaan, jotka ovat olleet olemassa yli 75 vuotta, kummankin ollessa nykyisen ajanjakson pitkäkestoisimmat. Otamme lujan kannan tämän kansallisen vapautustaistelun puolesta, joka on maailman sorrettujen kansojen ylpeys, imperialisminvastaisen taistelun voittamattomuuden symboli, joka suurella uhrautumiskyvyllä ja rajattomalla sankaruudella jatkaa itsemääritellyn “maailman tehokkaimman armeijan” uhmaamista ja rajujen tappioiden aiheuttamista sille.

Otamme lujan kannan sen imperialisminvastaisen periaatteen puolesta, että taistelua imperialistien miehitystä ja aggressiota vastaan täytyy käydä kaikilla sorrettujen kansojen käyttämillä tarpeellisilla keinoilla, ja me vahvistamme että tie vapautukseen on loppuun saakka viety aseellinen imperialisminvastainen taistelu, hyläten “rauhansopimukset” sekä imperialismin ja sen lakeijoiden ajaman sovittelun.

Tuomitsemme imperialistien, taantumuksellisten ideologien ja imperialistien massamedian monopolien vastenmielisen tekopyhyyden, joka syyttää Palestiinan vastarintaa kansainvälisten lakien rikkomisesta, heidän jatkaessa Israelin Palestiinan kansaa vastaan tekemien kaikkien ihmisyyden vastaisten rikosten ja holokaustin peittelyä ja oikeuttamista kyyniseen tapaan. He unohtavat, että heidän omissa imperialistisissa “kansainvälisissä laeissa” kaikki menetelmät ja taistelumuodot tunnustetaan reiluiksi siirtomaavaltaista aggressiota vastaan.

Tervehdimme Palestiinan kansanjoukkoja esimerkkinä lepäämättömästä urheudesta, sankaruudesta ja sinnikkyydestä. Joukot maksavat jatkuvasti verihintaa kansallisesta vapautuksesta, monin ja tavattomin uhrauksin yhteisen asian puolesta, viedäkseen sen riemuvoittoon. He eivät ole sallineet sionistien ja imperialistien jakaa kansallista rintamaa: lapset, vanhukset, naiset, nuoriso ja miehet taistelevat rinta rinnan kansallisen vapautuksen isänmaallisen asian puolesta. Katsomme Gazaa, ottaen sen suurena vallankumouksellisena esimerkkinä. Palestiina tekee vastarintaa, Palestiina tulee onnistumaan!

Vahvistamme että Anti-imperialistinen Liitto, rakentumassa olevana, tulee tekemään kaiken mitä vain on tehtävissä antaakseen tehokasta tukea Palestiinan kansan ja sen isänmaallisten järjestöjen aseelliselle taistelulle, sillä tämä taistelu on osa proletaarista maailmanvallankumousta.

Kauan eläköön sankarillinen Palestiinan kansallinen vastarinta!

Anti-imperialistisen Liiton valmisteleva komissio

Allekirjoitukset:

Opiskelijaliike Kansan Palveluksessa – MESP (Kolumbia)

Kansannaisten Liike – MFP (Kolumbia)

Opiskelijaliike Punainen Vasara (Kolumbia)

Kansanvirtaus – Punainen Aurinko (Meksiko)

Kansan Taistelujen Puolustusrintama (Ecuador)

Partizan (Turkki)

Albaceten vallankumouksellinen komitea (Espanja)

Uuden Brasilian tukikomitea (Espanja)

Anti-imperialistinen Liitto (Suomi)

Punalippu -lehti (Norja)

Punainen Rintama (Norja)

Vallankumoukselinen Rintama Kansanoikeuksien Puolustamiseksi – FRDDP (Brasilia)

Vallankumouksellinen Kansanopiskelijoiden Liike – MEPR (Brasilia)

Punainen yhtenäisyys – Vallankumouksellisen nuorison liitto (Brasilia)

Kansannaisten liike – MFP (Brasilia)

Köyhien Talonpoikien Liitto – LCP (Brasilia)

Työläisten Liitto (Brasilia)

Kansan Vallankumouksellinen Rintama (Chile)

Perun kansanliike – MPP (Peru)

Luokkakanta -lehti (Saksan liittotasavalta)

Toiminta kansan demokraattisten oikeuksien puolesta – ADRV (Itävalta)

Anti-imperialistinen Toiminta (Ranska)

Preeriapalo (Ruotsi)

Anti-imperialistinen Kollektiivi (Tanska)

Previous post Levons le drapeau rouge de l’unification sous le MLM pour accomplir les tâches de la nouvelle situation !
Next post Update on Palestine and international actions in solidarity